Internet


YouSee har overtaget foreningens internetdel fra Dansk Kabel TV. Dette betyder bl.a. at regningen fremover vil blive sendt fra YouSee samt at fejlmelding skal ske til YouSee (telf. 70 70 40 40, samme nummer som ved fejlmelding af TV og radio).

For medlemmer med internet gennem antenneforeningen, betyder dette bl.a. at man nu kan se WebTV, dvs. se udvalgte TV-kanaler på PC/Mac/Iphone/IPad, både hjemme og ude. Hvilke kanaler fremgår af dette link  .
WebTV er en del af Internetabonnementet og koster således ikke ekstra.

Antenneforeningen har fået en specialpris hos YouSee og de aktuelle priser kan du ser  her.

Internet kan bestilles online via YouSee's hjemmeside via samme link eller på på telf. 70 70 40 40. Der skal da betales gebyr for forsendelse af modem.
Kan også bestilles hos YouSee-butikken i Borgen hvorved man også sparer forsendelsesgebyr, da udstyr udleveres i butikken.

Som standard er der tale om en gør-det-selv løsning. Man får fremsendt/udleveret en pakke med en tilslutningsadapter der sættes i TV/radio-stikdåsen i væggen, et modem med indbygget router til trådløs internet samt et 2 m forbindelseskabel.
Hvor der i forvejen er et tredje udtag i stikdåsen til data (internet) skal adapter ikke anvendes.

Ønskes andre længder af kabel kan dette købes hos AV-Connection, Kærvej 71 B, 6400 Sønderborg. Kan også tilvirkes på ønsket længde.


YouSee Film&TV

Det kan du med YouSee Film&TV afhængig af pakke og internet
(Bemærk: Bredbåndsabonnementer hos YouSee tegnet efter maj 2017 indholder ikke Film&TV, men i stedet en sikkerhedspakke)

Mulighed for at se kanalerne på computer, tablet eller smartphone, både hjemme og ude (dog med enkelte undtagelser, se kanaloversigt).
Understøtter både Apples Airplay og Googles Chromecast således at der kan sendes signal til TV. For Chromecast anbefales anvendelse af Google Chrome browseren hvis der anvendes computer.

-Grundpakke har Live TV uanset internetudbyder

-Mellem- og Fuldpakke har Live TV samt Start Forfra og Arkiv uanset internetudbyder

-Mellem- og Fuldpakke med YouSee internet, min 25 Mbit, har derudover adgang til gratis film og serier (hvis oprettet før 25.august, 2015, skal dog aftales med YouSee's kundetjeneste 70 70 40 40)

Alt dette er gratis med i de nævnte pakker!!!!


Sådan kommer du i gang med YouSee Play Live-tv
•    Gå ind på www.yousee.dk/opretlogin (hvis man ikke allerede har login)
•    På hjemmesiden skal du via Nem-id validering aktivere din adgang til Live-tv-tjenesten
•    Du opretter et YouSee log-in samtidig med Nem-id validering, som du skal bruge ved log-in på pc, tablet og mobil
•    YouSee Film&TV kan tilgås ved download af YouSee Film&TV & Film app’s eller via www.youseeplay.dk på pc/Mac.

Webmail

YouSee tilbyder en webmail tjeneste der minder om hotmail og gmail. Se dette link .

Dansk Kabel TV har også en tjeneste der hedder webmail, men dette er en funktion der tillader, at man kan gå ind og se på de mails der ligger i mailboksen knyttet til de mailadresser der ender på @dyb-net.dk. Dette gør det muligt at tjekke mails fra en vilkårlig computer blot man har adgang til internetet. Denne tjeneste tilbyder YouSee også og fremgangsmåden er den samme som for Dansk Kabel TV.

*Gå ind på adressen webmail.foreningsmail.dk
*Indtast kundenavn (lig med mailadresse, f.eks xyz@dyb-net.dk) samt kodeord (dette er det kodeord/password der oprindelig blev udleveret ved bestilling  af internet hos Arrownet/Aplus/Dansk Kabel TV).

Herefter er der adgang til at læse, slette og sende mails. Når man senere henter mails ind til f.eks. Outlook, bør man sætte flueben ud for funktion der efterlader kopi af mails på serveren, da mailbox'en hos foreningsmail har en ret begrænset størrelse.

Bemærk: Foreningsmail kræver en speciel opsætning af mailprogram. Se denne vejledning, klik  her.Signalforstærker for wifi

Hvis man har problemer med at få dækket hele huset med signal fra modemets indbyggede wifi-sender/modtager, kan det være nødvendig med en forstærker anbragt i det område hvor signalet er svagt.
Antenneforeningen har anskaffet en forstærker som medlemmerne kan låne for at se om dette er løsningen. Henvendelse til bestyrelsesmedlem Per Ulrik Pedersen.
Cookies

Kontakt

Formand
Ejner Egtved
Vesterled 52
6400 Sønderborg
Telefon: 74 48 63 32

Kontakt

Kasserer
Per Ulrik Pedersen
Dybbølparken 5B
6400 Sønderborg
Telefon: 74 48 80 90/24 82 64 84


Support

YouSee
Telefon 70 70 40 40
Åbningstider:
Mandag - fredag 8.00 - 20.00
Vagt 10.00 - 20.00