TV Kanaler

Bemærk! Du kan tjekke forskellige detaljer vedr. dit TV fra YouSee på


yousee.dk/systemtest !
Med en tilslutning til Antenneforeningen Skansens kabelnet får man følgende fordele:

*Fjernsyn med tre pakkestørrelser

*Fjernsyn med mulighed for selv at sammesætte kanaler

*Web TV så man kan se de kanaler man har i sin pakke på mobil/computer/tablet både ude og hjemme

*Internet fra 149 dkk/md

*IP telefoni

*Mobilabonnement


Kanalsammensætning og pladser ændres i uge 3. Her er nogle detaljer:

Der kommer en helt ny tv- og streamingkanal ved navn Xee.


Xee er en dansk underholdningskanal, der vil være tilgængelig som både tv-kanal og via streaming fra web, app eller tv-boks. Xee bliver en del af YouSee's Grundpakke, og vil sende et unikt mix af originale danske programmer og amerikanske kvalitetsserier.


Når Xee går i luften den 20. januar, bliver det fx med danmarkspremiere på sæson 9 af 'The Walking Dead'. Kanalen byder også på 'Family Guy' og 'Suits', dramaserier som 'Proven Innocent' og 'The Passage' og den helt nye komedieserie 'Sunday', der har Melvin Kakooza og Lars Hjortshøj i hovedrollerne.


Xee er et samarbejde mellem YouSee og Hollywoodstudiet FOX. Kanalen har eksklusive rettigheder til en lang række serier og programmer, som ikke kan ses andre steder. Og vil løbende vise danmarkspremiere på nogle af verdens største serier og nyeste sæsoner.


Herudover sker der følgende:


Viasat Golf og Discovery Science kommer i YouSee's Fuldpakke

  •  Fuldpakken (Tillægspakke) får Viasat Golf og Discovery Science som nye kanaler i tv-pakke. Det skyldes, at kanalerne Nat Geo People og TNT er lukket.

Comedy Central skifter 7.-8. januar 2019 navn til Paramount Network

  • Kanalen viser et bredt spænd af internationalt kvalitetsindhold fra MTV, Comedy Central, TV Land og Channel 5. Morgentimerne på Paramount Network er reserveret til de mindste og vil fra kl. 05-09 vise de bedste børneprogrammer fra Nickelodeon

Kanaler, som er lukket og udgået som Ekstrakanaler og Bland Selv

  • C More Golf, Discovery Showcase og Discovery World er lukket og udbydes ikke længere som Ekstrakanal eller Bland Selv-kanal


Mindre ændringer på kanalrækkefølgen

Samme dag som  kanalomlægningen udføres, ændres også på kanalrækkefølgen. Det betyder, at der ændres i rækkefølgen for enkelte kanaler bl.a. for at give plads til den nye kanal, Xee. 

 

Kanal

Ny kanalplads

TV 2

2

TV3

3

Xee

4

DR2

19

DR3

20

DR K

21

MTV

24

Viasat Golf

40

Discovery Science

47


Bemærk!

Xee vil ved lancering den 20. januar ligge på kanalplads 62. Først ved  kanalomlægningen i jeres forening flytter Xee til kanalplads 4. 

Viasat Golf og Discovery Science kan ses i YouSee' s Fuldpakke (Tillægspakke) fra 7. januar 2019. Viasat Golf på kanalplads 51 og Discovery Science på kanalplads 19. Først ved kanalomlægningen i jeres forening flytter kanalerne til deres nye faste kanalpladser: Viasat Golf på kanalplads 40 og Discovery Science på kanalplads 47.   

Seneste kanaloversigt (januar 2019, indføres i Skansen mellem uge 3) fra YouSee kan hentes  her .

Pakkepriser findes her  .

Vigtigt: Udover de kanaler der er vist i oversigten, er der for Antenneforeningen Skansen yderligere flg. tyske kanaler til rådighed:

3Sat, Arte, MDR, Pro7, SAT1 og Vox

Disse 6 kanaler ligger på kanal 288-299 (nummer der tastes på fjernbetjeningen) og kan tilvælges som del af Bland Selv eller købes som ekstrakanaler til 10 DKK/md pr.stk (se vejledning  her). Kræver kortholde og YouSee-programkort. Kan købes i YouSee-butikken i Borgen eller pr. telefon 70 70 40 40!


Bemærk: På kanalerne SVT1, SVT2, NRK1, ZDF samt ARD leverer YouSee danske tekster på udvalgte programmer via Verdens TV.

Hvilke programmer der sendes tekstet kan ses af flg. oversigt: Klik her   .Pakkevalg

Der følgende muligheder for pakkevalg:

    *Grundpakke (fast kanalsammensætning)

    *Mellempakke med fast kanalsammensætning

    *Mellempakke med Bland Selv  (se nedenstående forklaring)

    *Fuldpakke med fast kanalsammensætning

    *Fuldpakke med Bland Selv (se nedenstående forklaring)

    Alle 5 pakker kan kombineres med Ekstrakanaler. Disse kan bestilles enkeltvis og     kræver anskaffelse af kortholder og programkort fra YouSee (se under TV med     Bland Selv)Fakta om TV med Bland Selv:

•    TV med Bland Selv betyder, at man frit kan udskifte op til 10 kanaler i Mellempakke og 34 kanaler i Fuldpakke. Bemærk: Kanaler fælles med Grundpakke kan dog ikke udskiftes!

•    Man kan vælge blandt flere end 100 kanaler.

•    TV med Bland Selv er krypteret (kodet) og man skal derfor have et programkort fra YouSee og en YouSee godkendt kortlæser (CA-modul)  pr. TV-apparat .

•    Hvis man i dag kan modtage de digitale kanaler fra YouSee uden ekstra boks, så skal man blot have en kortlæser og et YouSee-program-kort.

•    Hvis man allerede i dag har en ekstern DVB-C boks er det sandsynligt at denne skal udskiftes til en med et slot for en kortlæser.

•    De 25 kanaler fælles med den obligatoriske Grundpakke kan ikke udskiftes. De er fortsat ukrypterede og kan stadig ses uden kort på alle boligens fjernsyn.

•    Ved TV med Bland Selv er prisen er uafhængig af hvilke kanaler man vælger!!!

    Rent teknisk foregår skiftet fra fast kanalsammensætning til TV med Bland selv ved, at filter for Mellem- eller Fuldpakke erstattes med et filter for Grundpakke og kun fjernsyn med programkort kan derefter se de henhv. 10 og 34 selvvalgte kanaler. Der kan leveres max.5 kort pr. husstand (pris 100 DKK pr.kort. Herudover er der ingen ekstra afgift).

    Bestilling af Bland Selv-programkort sker via YouSee's hjemmeside www.yousee.dk (--> TV --> TV med Bland Selv --> Foreningskunde? Tjek din adresse) eller tast yousee.dk/pakke .

     YouSee-godkendt kortlæser og evt. boks kan købes hos AV-Connection, Kærvej 71-73, Sønderborg, eller i YouSee-butikken i Borgen. Spørg efter Strong CA-Modul for YouSee. Samme type kortlæser anvendes også ved programkort for Ekstrakanaler.

YouSee-programkort bliver tilsendt med post fra YouSee. Første kort er gratis, efterfølgende koster 100,- (hvis flere fjernsyn der skal kunne se Bland Selv).

Valg og ændring af kanaler sker ligeledes via YouSee's hjemmeside. Kanalsammensætning kan ændres en gang om måneden.

Hvis man bibeholder pakkeniveau, koster skift af filter ifm. overgang til TV med Bland Selv ikke ekstra.

Hvis man skifter fra Fuldpakke til Mellempakke skal der betales for filterskift (199 DKK). Dette bør dog kun ske på de tidspunkter (1.juni og 1.november) hvor man formelt kan skifte til en lavere pakke, da allerede betalt afgift for Fuldpakke ikke refunderes.

Skift til Bland selv skal ske via yousee.dk eller henvendelse til YouSee-butikken i Borgen eller 70 70 40 40.

Bestilling af Bland Selv kan ikke ske ved henvendelse til antenneforeningen, heller ikke hvis man ifm. Bland Selv vil skifte pakke. YouSee informerer foreningen.
Ny boks:

YouSee har introduceret en ny boks med 1TB harddisk til optagelse af udsendelser samt direkte adgang til YouSee’s underholdningsunivers.


•Optage et afsnit af yndlingsserien – eller hele sæsonen

•Spole tilbage og se et afgørende øjeblik igen

•Sætte programmet på pause, mens kaffen brygger færdig

•Slippe for faste sendetider - man går blot tilbage i arkivet og finder det, man ikke nåede at se

Den nye boks har nu samme brugerflade som den på computer/tablet/mobil.

Pt. er der via boksen ikke adgang til de seks ekstra tyske kanaler.

Boksen kræver tilslutning til internettet via kabel til modem eller 5 GHz wifi (ikke 2,4 GHz). Se flere information på yousee.dk

Af vedlagte oversigt fremgår det hvilke tjenester/funktioner man har adgang til i afhængighed af bredbånds-abonnement og pakkestørrelse.

BEMÆRK: Med min. 25 MB YouSee-bredbånd har man gratis adgang til film og serier fra C-More…også via computer/tablet/mobil!!

Boksen kan bestilles/afhentes i YouSee-butikken i Borgen eller bestilles på 70 70 40 70.

Specialpris for antenneforeningens medlemmer: 30 DKK/md (afregnes direkte med YouSee)

Den medfølgende fjernbetjening kan programmeres til at betjene både fjernsyn og boks, herunder lydstyrke.

Mulighederne med ny boks afhænger af pakkestørrelse og bredbåndsforbindelse.

Se under oversigt  her


Opsætning og links til instruktioner

For at man kan komme hurtig i gang med at få det bedste udbytte af TV-boksen, har vi samlet en del af de instruktioner der er til rådighed på yousee.dk/tvboksguide  og konverteret dem til PDF-filer så de nemt kan findes og evt. printes ud.

Først bør man være fortrolig med boksens Menu, så læs:

    TV-boksen - Lær Menu’en at kende.pdf

Her kan man læse hvor man finder funktionen Indstillinger som f.eks. er nødvendig for at få boksen forbundet til internettet. Nærmere findes i dette dokumenter:

    TV-boksen - Indstillinger.pdf

Herefter anbefales det at få fjernbetjeningen programmeret til at tænde/slukke TV’et samt regulerer lyden:

    TV-boksen - Opsætning af fjernbetjening  til TV’et.pdf

Under den daglige anvendelse er især Tv-guide og Tv-arkiv være til gavn. Her er det fjernbetjeningens knapper Menu og Tv guide der anvendes:

    -Et tryk på Tv guide —> Nu og næste vises forneden på skærmen

    -Endnu et tryk på Tv guide —> Tv guide vises

Nærmere om Tv guide kan man læse her:

    TV-boksen - Sådan bruger du Tv-guiden.pdf

Der er i praksis tre måder at tilgå Tv arkivet (kun Mellem- og Fuldpakke):

   -Klik på knappen Tv guide to gange  og brug navigations-knapperne. Pil til venstre vil give mulighed for at tilgå tidligere sendte udsendelser.

Ønsker man gå tilbage i trin af dage, kan man anvende venstre pil-knap i den nederste række af knapper på fjernbetjeningen.

Denne funktioner er specielt egnet hvis man kender dag og tidspunkt for udsendelsen.

Hvis dette ikke er kendt kan må bruge Søg-funktioner og indtaste navn på udsendelsen:

   -Klik på knappen Menu. Vælg Søg og indtast navn på udsendelse.

Ønsker man blot at gå igennem tidligere udsendelser for at se om der er noget af interesse:

   -Klik på knappen Menu. Vælg Tv og derefter Kanaler i arkiv. Vælg herefter den kanal man vil søge udsendelse fra.

Man kan mærke udsendelser, film og serie som favoritter og få dem samlet i en oversigt i Min side:

    TV-boksen - Opret favoritmarkering.pdf

    TV-boksen - Min side.pdf

Min side er også der hvor man finder sine optagelser samt udsendelser man har ønsket at optage senere:

    TV-boksen - Optag og slet en tv-udsendelse.pdf

…og så kan man naturligvis sætte på pause og starte forfra:

    TV-boksen - Pause og spole og Start forfra.pdf

De fleste af disse funktioner kan kaldes frem via fjernbetjeningen, så antenneforeningen har lavet en udvidet udgave af fjernbetjeningens funktionsoversigt:

    TV-boksen - Fjernbetjening udvidet.pdfWeb TV:

Nu kan alle se deres kanaler på computer, tablet eller smartphone, både hjemme og ude (dog med enkelte undtagelser). Man behøver således ikke ekstra fjernsyn i børneværelset eller i sommerhuset hvis man har internet- eller mobiltelefonadgang.

YouSee TV&Film understøtter både Apples Airplay og Googles Chromecast således at signal kan sendes til TV der er tilsluttet Apple TV eller Chromecast. For sidstnævnte anbefales det at anvender Google Chrom browseren hvis der anvendes computer.

NYT: Nu også muligt at downloade app til Apple TV gen.4 og således at bruge fjernbetjening og TV skærm til betjening uden anvendelse af mobil eller tablet. 
Dog ikke muligt at tilgå optagelser eller leje film.

Se informationer omkring app til Apple TV gen.4 her  .

For de fleste servicer og funktioner er der hjælp at hente her   .

Mulighederne afhænger af pakkestørrelse samt internetudbyder:

-Grundpakke har Live TV (minus TV2) uanset internetudbyder. Hvis min. 25 MB YouSee bredbånd, da også Film & Serier...dog kun hjemme!

-Mellem- og Fuldpakke har Live TV samt Start Forfra, Arkiv og optagelser uanset internetudbyder!

ALT DETTE ER GRATIS MED I DE NÆVNTE PAKKER!!

Hvis man ikke allerede har direkte ydelser fra YouSee (f.eks. internet eller TV med Bland Selv) skal man have oprettet en profil til Mit YouSee og registreres vha. NemIDYouSee’s hjemmeside www.yousee.dk, for at anvende YouSee TV&Film!!

Mulighederne i afhængighed af pakkestørrelse og bredbåndsforbindelse kan ses på oversigt  her.

TV2 på Live TV ude

TV2’s programmer er ikke en del af Live TV ude, men hovedprogrammet kan tilkøbes for 5 DKK/md ved henvendelse til YouSee’s kundeservice 70 70 40 40.

Cookies

Kontakt

Formand
Ejner Egtved
Vesterled 52
6400 Sønderborg
Telefon: 74 48 63 32

Kontakt

Kasserer
Per Ulrik Pedersen
Dybbølparken 5B
6400 Sønderborg
Telefon: 74 48 80 90/24 82 64 84


Support

YouSee
Telefon 70 70 40 40
Åbningstider:
Mandag - fredag 8.00 - 20.00
Vagt 10.00 - 20.00